Parametre a popis produktu

Recenzie nám o ✅ Melitta Cremia 6758122 prezradili, čo sa zákazníkom páči, aké má výhody a nevýhody. Cena ✅ 67.67 € je v porovnaní s vysokou kvalitou produktu nízka. Skúsenosti, diskusiu a hodnotenia nájdete aj priamo pod produktom. Napeňovač mlieka stlačením tlačidla vyčarí nadýchanú mliečnu penu alebo teplé mlieko pre akýkoľvek mliečny kávový nápoj. Vhodné taktiež na prípravu kakaa.  

Viac informácií a fotografií k produktu

Ďalšie podrobnosti k produktu:

E-shop predáva tento tovar Melitta Cremia 6758122 za výhodnú cenu 67.67 €. Vyberte si, kde ho kúpite.

Dodávateľ tovaru je obľúbený obchod , recenzie a skúsenosti obchodu na heureka hovoria, že tovar a dodanie bude v poriadku.

Doprava: Tovar Vám vačšinou doručí Slovenská pošta alebo DHL (niekedy i PPL alebo GEIS).

Zistiť dostupnosť

 

Cena ✅ ️67,67€
Dostupnosť ➡️ skladom
Hodnotenie
(82.2%)
Kde kúpiť 🛒 Obchod

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o Melitta Cremia 6758122 myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 67,67€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka Melitta Cremia 6758122

Komentáre

Pridané: pred mesiacom
Valentín

V kategórií Kuchynské spotrebiče som si vybral tovar z najpredávanejších modelov. Konkrétne produkt Melitta Cremia 6758122. Som spokojný a nemenil by som.

Hodnotenie 4*

Pridané: pred mesiacom
Adrián

S produktom sme aj s manželom spokojní. Eshop DrMax.sk nesklamal.

Hodnotenie 4*

Pridané: pred mesiacom
Hilda

Pri nakupovaní v elektronických obchodoch si dávam vždy pozor a nakupujem len v overených obchodoch. Eshop DrMax.sk funguje už roky a preto mu dôverujem. Dá sa v ňom nakúpiť za super ceny a už čoskoro sa tešiť z objednaného tovaru.

Hodnotenie 5*

Pridané: pred mesiacom
Lenka

Na Heureke som hľadal kvalitné Kuchynské spotrebiče. Melitta Cremia 6758122 mal výborné hodnotenia a tak som si ho vybral. Zatial som veľmi spokojný.

Hodnotenie 4*

Pridané: pred mesiacom
Anežka

Nemám čo vytknúť, ale tovar mám doma len 2 týždne. Snáď niečo vydrží..

Hodnotenie 5*

Pridané: pred mesiacom
Oľga

Na nete má Melitta Cremia 6758122 veľmi fajn hodnotenia, bola to jasná voľba

Hodnotenie 5*

Pridané: pred mesiacom
Blažej

Výber tovaru z kategorie Kuchynské spotrebiče bol pre mä doslova španielskou dedinou. A tak som dal na hodnotenia ostatných a vybral som si Melitta Cremia 6758122. Výber sa mi odvedčil, som nadmieru spokojný. Spokojný som aj s fungovaním eshopu DrMax.sk - výborná komunikácia, rýchle vybavenie objednávky.

Hodnotenie 4*

Pridané: pred mesiacom
Boris

Melitta Cremia 6758122 som si starostlivo vybrala na základe recenzií na internete. A urobila som veľmi dobre. Obchod DrMax.sk môžem tak isto odporučiť – nenašla som žiadne negatíva.

Hodnotenie 4*

Pozrieť viac recenzií

Pridať komentár

SODASTREAM - Jet White

Prístroj na výrobu domácej perlivej vody pre vás kedykoľvek pripraví sódovku či sýtenú limonádu. O výrobu bubliniek sa stará plynová bombička obsahujúca CO2, ktorá vystačí až na 80 litrov nápoja.

SENCOR pekáreň chleba SBR 1040WH

Kto by nemiloval vôňu čerstvo upečeného chrumkavého chleba! Vďaka domácej pekárni Sencor SBR 1040WH si teraz môžete v pohodlí domova pripraviť chlieb podľa vašich chutí a preferencií! A to aj v...

Philips Avent 2v1 SCF870/20

Kombinovaný parný mixér a hrniec AVENT umožňuje ľahko pripraviť zdravé domáce detské jedlo: Najprv uvarte v pare ovocie, zeleninu, rybu či mäso a potom jednoducho nádobu zdvihnite, otočte a...

Sodastream Jet TwinPack Kvety v zime 1l

Opakovane použiteľné fľaše k prístrojom na výrobu perlivej vody SodaStream, balenie obsahuje 2 ks vysoko odolných plastových fliaš, objem jednej fľaše: 0,9 l, limitovaná edícia Flowers in winter /...

Philips Avent 4v1 SCF885/01

AVENT Parný hrniec a mixér 4v1 na prípravu zdravej detskej stravy. Jednoduché výživné jedlá pre deti-stačí otočiť nádobu-varte v pare, mixujte, rozmrazujte a ohrievajte-jedinečné prevedenie 4 v 1.

Emos PT 836

Kuchynská váha predstavuje praktický doplnok do každej kuchyne. Svoje miesto si vďaka štýlovému dizajnu určite nájde v každej domácnosti.

Cena, akcia, zľavový kód

Zaujíma Vás, ako sa vyvíjala cena tohto produktu? Pozrite sa do nášho grafu a zistite kedy bol produkt najlacnejší a či ho dokážete kúpiť v zľave. » Zistiť cenu k dnešnému dátumu 27.04.2024

Hodnotenie:
(82.2%)